Učinite Vaš stol iznimnim uz posuđe elegantnog stila i vrhunske kvalitete Villeroy&Boch

Učinite Vaš stol iznimnim uz posuđe elegantnog stila i vrhunske kvalitete Villeroy&Boch

Neizostavan element svakog elegantno i sa stilom uređenog prostora je kvalitetno posuđe i dekorativni detalji koji daju konačnu definiciju.

U asortimanu svjetski poznatog branda Villeroy&Boch pronaći ćete tradiciju i modernost,čistu bjelinu ili vatromet boja koji plijene pozornost i čini vaš dom posebnim.

Bezvremenska elegancija i tradicionalni detalji ili moderni, nepravilni oblici sve to sadržano je u kolekcijama ovog branda.

Više nego ijedan drugi premiumski brend, Villeroy & Boch ima duboke korijene u europskoj kulturi.

270 godina postojanja i deset generacija obiteljskog vođenja kompanije, Villeroy & Boch je pozicioniralo na sami svjetski vrh proizvođača porculana.


Danas se Villeroy & Boch stolno posuđe, proizvodi u najmodernijim high-tech tvornicama u Njemačkoj i Luxemburgu i uživa najveće priznanje, kako u programu za domaćinstvo, tako i u hotelsko-ugostiteljskom sektoru.
Ono što Villeroy & Boch čini izuzetno kvalitetnim porculanom su pažljivo birane visokokvalitetne sirovine, inovativni proces proizvodnje, što na koncu daje vrhunski finalni proizvod.

Iznimno je važno imati savršeno posuđe i pribor za jelo, prigodne čaše za vino, kao i odgovarajući dekor za  stol u specijalnim prigodama.

Obilježja kvalitete Villeroy&Boch proizvoda su tankoća, glatka glazura, ostakljeni rubovi, tipičan zvuk, mogućnost pranja u perilici posuđa, korištenje u mikrovalnoj pećnici i otpornost na oštećenja rubova.

O kvaliteti posuđa Villeroy & Boch govori i činjenica da se isto koristi u Vatikanu, kraljevskim rezidencijama, najekskluzivnijim svjetskim hotelima i restoranima.

Kontakt:

Home Premium Međugorje

(PC Mališić Međugorje)

Tel: 00 387 36 446 243

Facebook: https://www.facebook.com/homepremium.medjugorje/

Instagram: https://www.instagram.com/homepremium_pcmalisic/

Webshop: www.malisicshop.ba

Leave a Reply