Tradicija duga više od 160 godina

Tradicija duga više od 160 godina

Vodeća europska kompanija u proizvodnji emajliranih grijača vode, te spremnika topline s vlastitim razvojem i laboratorijem za ispitivanje, te vlastitom proizvodnjom toplinske izolacije. Visoko tehnološka i moderna proizvodnja jamstvo je vrhunske kvalitete proizvoda.

Široka paleta proizvoda – U svom proizvodnom asortimanu Austria Email  nudi više od 400 osnovnih proizvoda, te više od hiljadu inačica-električni grijači vode manjeg kapaciteta, samostojeći grijači vode, spremnici za grijanje i sustavni spremnici topline.

Toplinska izolacija ECO SKIN – Uz uvođenje proizvodnje toplinske izolacije ECO SKIN koja je izrađena od ekoloških recikliranih poliesterskih vlakana kompanija Austria Email je napravila korak ispred konkurencije u području toplinske izolacije za grijače i spremnike većih kapaciteta. Zahvaljujući odličnim značajkama, povrat investicije u toplinsku izolaciju ECO SKIN moguć je za samo nekoliko mjeseci.

Europska kvaliteta – U kompaniji Austria Email primjenjuju se svi ekološki standardi, što rezultira tehnološkim procesom odgovornim prema okolišu i ljudima koji rade u proizvodnji. Kompanija zajedno sa svojim zaposlenicima i njihovim znanjem stvara nove prekretnice u pohrani i potrošnji energije u grijačima, te spremnicima topline.

  • U ponudi Termomonta d.o.o svi proizvodi ovog proizvođača,
  • Sve informacije i tehnička podrška,
  • Kompanija je iz Austrije i svi proizvodi europskog porijekla.

 

TERMOMONT d.o.o.

88345 Sovići-Grude

Tel: +387 39 670 623

E-mail: termomont@tel.net.ba

Leave a Reply