You are currently viewing STIHL AKU snaga za svaki zadatak

STIHL AKU snaga za svaki zadatak

Bez obzira jeste li profesionalac i ide vam u prilog olakšati si rad u održavanju okoliša ili ste hobi korisnik koji treba dobru kosilicu, trimer ili pilu za održavanje okućnice, STIHL AKUMULATORSKI uređaji pružaju profesionalnu snagu potrebnu za obavljanje gotovo svakog posla. 

Ukoliko ste u dilemi kod odabira benzinskih ili akumulatorskih uređaja za potrebne radove na otvorenom, možemo s pravom reći da je STIHL akumulatorska tehnologija isto tako moćna, snažna i s dugim vijekom trajanja, kao i već dokazani benzinski uređaji. Prednosti akumulatorskih uređaj u usporedbi s benzinskim  su nula ispušnih plinova motora, jednostavno je održavanje, lagani su i rade bez buke i vibracija, a važna prednost za korisnike je to što nema troškova goriva. 

STIHL AKUMULATORSKI program je namijenjen i profesionalcima i hobi korisnicima, a većina STIHL AKUMULATORSKIH uređaja ima snagu za obavljanje raznih zadataka sa samo jednom baterijom koju onda možete kombinirati na više uređaja iz istog STIHL AKUMULATORSKOG sistema.  

Izuzetno kompaktni akumulatorski uređaji savršeni su za detaljan rad u vrtu i okućnici. Punjenje baterija je vrlo jednostavno i lako uz prijenosni punjač baterije, a izdržljivost baterije će vam pružiti pouzdanu snagu za obavljanje i najzahtjevnijeg posla. Ukoliko vam je glavni zadatak održavanje travnjaka i obrezivanje stabala tijekom sezone, tada će upravo uređaji iz STIHL AKUMULATORSKOG programa dokazati sve što smo sada naveli. Skladištenje akumulatorskih uređaja je čisto i jednostavno, važno je samo izvaditi bateriju iz prethodno očišćenog uređaja i ostaviti ju na suhom i čistom mjestu napunjenu u rasponu od 30-50% kapaciteta. 

STIHL proizvodi dolaze s nizom značajki, što ih čini jako isplativim jer su jednako korisni i intuitivni koliko su i moćni i pouzdani. A jednu bateriju možete koristit u svim akumulatorskim uređajima iz istog STIHL sistema. STIHL ulaže značajne resurse u izradu energetski učinkovitih proizvoda koji minimaliziraju štetan utjecaj na okoliš. Posvećeni smo razvoju snažnih i učinkovitih uređaja na način koji je odgovoran prema okolišu. 

Saznajte više i provjerite ponudu STIHL AKUMULATORSKOG programa na STIHL BIH webshop-u link je OVDJE  

Komentariši