You are currently viewing “SinCroEr” na novoj lokaciji s još bogatijim asortimanom za opremu Vašeg privatnog i poslovnog prostora

“SinCroEr” na novoj lokaciji s još bogatijim asortimanom za opremu Vašeg privatnog i poslovnog prostora

Ukoliko trebate jedinstven asortiman za opremanje Vašeg dnevnog boravka, kupaonice ili kuhinje onda je “SinCroEr” pravo mjesto za Vas. Među širokim posteljnim dijelom asortimana “SinCroEr” nudi razne jastuke, sjedalice, spužve, pokrivače, ručnike, razne vrste posuđa i svega ostalog što će Vaš dom činiti jedinstvenim. Osim gotovih proizvoda, “SinCroEr” nudi i jedinstven izbor metražnog materijala te izradu opreme (sjedalica, stolnjaka, posteljina…) i namješta po želji kupca. Svoj do sada prepoznatljiv, raskošan izbor metražne robe “SinCroEr” je proširio bogatim ponudom namještaja na katu novootvorene poslovnice.

Veliki izbor namještaja, polica, modernog i elegantnog pribora za jelo, posuđa i dekoracija za opremanje Vašeg doma kao i metražne lože za ugostiteljstvo, stolice i stolove za ugostiteljstvo i još mnogo toga možete pronaći na jednom mjestu. U ponudi je i izrada namještaja po želji od raznih vrsta materijala poput punog drveta, iverala, metala, compact-a i keramike. Posjetite novotvoreni “SinCroEr” u ulici Mate Bobana u Čapljini (u sklopu Tržnog centra) koji odlučno nastavlja biti Vaš siguran partner u budućnosti. “SinCroEr” je tu za Vas svaki radni dan od 8 do 19 sati te subotom od 8 do 12 sati.

Komentariši