You are currently viewing Matej Kušević: Elegancija i Prirodna Harmonija: Stan Dizajniran od Strane Studija “M1st Design”

Matej Kušević: Elegancija i Prirodna Harmonija: Stan Dizajniran od Strane Studija “M1st Design”

Otvoreni koncept stana dočarava prostranu kuhinju, dnevni boravak i blagovaonicu koji se preplavljuju prirodnim svjetlom, stvarajući osjećaj prozračnosti i slobode.

Piše: Matej Kušević

Dizajniranje enterijera stana otvorenog koncepta zahtjeva pažljivo planiranje kako biste stvorili funkcionalan, udoban i estetski privlačan prostor. Stan otvorenog koncepta obično kombinuje više prostorija poput kuhinje, dnevnog boravka i trpezarije u jedan prostran i povezan prostor. U nastavku nam Matej Kušević predstavlja projekt jednog stana.

U mirnom okruženju Solina, skriva se stan koji odiše modernom ljepotom i prirodnom harmonijom, dizajniran od strane prestižnog dizajnerskog studija “M1st Design”, pod vodstvom istaknutog dizajnera interijera Mateja Kuševića. Ovaj stan, dom mladog bračnog para s modernim pogledima na svijet, zrači elegancijom i otvorenošću, pružajući savršen spoj funkcionalnosti i estetike.

Otvoreni koncept stana dočarava prostranu kuhinju, dnevni boravak i blagovaonicu koji se preplavljuju prirodnim svjetlom, stvarajući osjećaj prozračnosti i slobode. U cijelom stanu dominiraju prirodni materijali, poput dekora oraha, bijelog mramora s crnim žilama i prekrasnih podova od prirodnog hrasta i velikih pločica u nijansama bež boje.

Dizajn stana odražava pažljivo birane detalje. Svi zidovi su bijele boje, a štukature dodaju eleganciju i karakter prostoru. Posebno se ističe okruglo ogledalo unutar štukature u blagovaonici, koje dodatno oplemenjuje prostor.

Blagovaonica je istinsko remek-djelo, s okruglim stolom s mramornom pločom u tamno smeđem dekoru. Baza stola i stolice imaju izgled drveta oraha, dodajući toplinu i kontrast elegantnoj atmosferi. Prostor je obasjan prirodnom svjetlošću koja dolazi kroz prozorske zavjese od stropa do poda u bijeloj prozirnoj boji s diskretnim bež/oker dekorima.

Kuhinja je pravo umjetničko djelo s otokom od bijelog mramora. Iznad otoka, integrirana metalna konstrukcija nosi osvjetljenje i zelenilo, stvarajući ugodan akcent u prostoru. Gornji elementi kuhinje su u bijelom dekoru s izrezbarenim detaljima.

U dnevnom boravku, velika bež kutna kauča i prostran, svijetli čupavi tepih pozivaju na opuštanje. Mramorni stolić u središtu prostora odražava eleganciju koja se proteže kroz cijeli stan. Drveni dekor i mramor dominiraju zidom gdje se nalazi plinski kamin i iznad njega televizor, stvarajući toplinu i suvremen luksuz.

Drugi zid dnevnog boravka je rezerviran za niše koje su predviđene za dekoracije i bilje. Ove niše dodatno su naglašene ugrađenom rasvjetom, stvarajući šarmantan i ugodan ambijent.

Ovaj stan odražava iznimnu pažnju na detalje i stručnost dizajnerskog studija “M1st Design”. Spoj modernog dizajna s prirodnim elementima čini ga izvanrednim primjerom harmoničnog i elegantnog interijera, savršenog za udoban i luksuzan životni prostor.

Komentariši