You are currently viewing Jelena Kostić Mladenović: Sitnice mogu značajno da promijene izgled našeg doma

Jelena Kostić Mladenović: Sitnice mogu značajno da promijene izgled našeg doma

Ne treba vama mnogo novca da kupite novu jastučnicu, ukras ili po neku sitnicu

Jelena Kostić Mladenović

Jelena Kostić Mladenović ima 35 godina. Sa suprugom i kćerkom živi u malom gradu, na samom jugu Srbije, Vladicinom Hanu.  Ako ne računamo posao kod kuće, koji traje 24/7, onda možemo reći da Jelena nije zaposlena. U nastavku pročitajte više o Jeleninim savjetima kako osvježiti dom malim korekcijama. 

Kada sam otvorila instagram nalog, jedan od najvećih ciljeva je bio da pokažem ljudima da zaista ne trebaju biti milioneri da bi imali lep dom. Naravno, ono što uvijek kažem jeste da je ljubav prema enterijeru jedan od najbitnijih faktora. To sam i ranije pisala za portal i časopis Home. 

Ne treba vama mnogo novca da kupite novu jastučnicu, ukras ili po neku sitnicu. Sa druge strane, to su sve sitnice koje vašem domu daju posebnu toplinu i čar, kojima dajete svoj pečat. Recimo ja sam dosta stvari kupovala na akcijama. Istina je da sam morala da čekam malo duže, ali se isplati na kraju svakako. Pogotovo ako niste u mogućnosti da odvojite određeni novac za nešto što bas i nije neki prioritet. Onda se zaista vredi naoružati strpljenjem i čekati pravi trenutak. Retko ko je u situaciji da tek tako zameni krupnije komade nameštaja za neke modernije, u tom slučaju možete jednostavno prefarbati, recimo zameniti ručke ili tako nešto slično i eto vam već novog izgleda doma. Upotpunite svoj dom jastučićima, ćebadima koje će dati posebnu toplinu vašem domu (jer se upravo tekstilom to najbolje postiže). Samom promenom boje jastučnica možemo promeniti izgled prostorije. Recimo ja najviše uživam kada shodno godišnjem dobu menjam jastučnice. Pa tako sad u jesen stavljam oker, koje ga najbolje i dočaraju

Komentariši