You are currently viewing Belgravia Interiors je postao sinonim za dizajn enterijera vrhunskog kvaliteta

Belgravia Interiors je postao sinonim za dizajn enterijera vrhunskog kvaliteta

Stvaranje prostora koji odražavaju jedinstvenu viziju i ličnost svojih klijenata

Piše: Belgravia Interiors

Belgravia Interiors osnovale su dvije žene koje su kombinovale svoju strast za dizajnom i svoj preduzetnički duh kako bi stvorile uspješnu firmu za dizajn enterijera.

Ove dvije ambiciozne žene rade zajedno više od jedne decenije stvarajući reputaciju za proizvodnju zadivljujućih dizajna koji spajaju klasičnu eleganciju sa modernom sofisticiranošću. Imaju duboku ljubav prema bezvremenskom stilu i tu strast ugrađuju u svaki projekat koji uzmu, što možete vidjeti u nastavku teksta.

Oštro oko za detalje žena koje su osnovale Belgravia Interiors i lični dodir osiguravaju da svaki projekat bude ispunjen na najvišem nivou kvaliteta. One uživaju u stvaranju lijepih i funkcionalnih prostora koji pretvaraju domove njihovih klijenata u zadivljujuće prostore gdje se mogu osjećati opušteno i inspirisano. Pored poslova uređenja enterijera, bave se i luksuznim nekretninama. One primjenjuju svoju stručnost u izradi nekretnina koje nisu samo vizuelno zadivljujuće, već i funkcionalne i sposobne da zadovolje zahtjeve njihove klijentele. Belgravia Interiors je postao sinonim za dizajn enterijera vrhunskog kvaliteta i usluge nekretnina, a to se dobrim dijelom pripisuje talentu, posvećenosti i strasti njegovih osnivača.

Belgravia interiors, njihov glavni cilj je stvaranje prostora koji odražavaju jedinstvenu viziju i ličnost svojih klijenata. Tokom godina, stekli su reputaciju zbog svog izuzetnog dizajna enterijera, konsaltinga i usluga upravljanja projektima, pružajući usluge raznovrsnoj klijenteli koja uključuje i stambene i komercijalne projekte. Stručnost firme se također proteže na dizajn namještaja, pružajući klijentima komade po mjeri koji su prilagođeniji njihovom specifičnom stilu i potrebama. Oni rade sa iskusnim majstorima i koriste visokokvlitetne materijale za kreiranje namještaja koji je i estetski i funkcionalan. Pored ovih usluga Belgravia interiors pruža i konsultantske usluge za investitore i bavi se prodajom luksuznih nekretnina. Njihovo opsežno poznavanje tržišta nekretnina omogućava im da ponude vrijedne savjete klijentima koji žele da investiraju u luksuzne nekretnine.  Sa fokusom na inovacije, pažnju posvećenu detaljima i personalizovanu uslugu, Belgravia Interiors je posvećena stvaranju prostora koji su lijepi i praktični. Njihov tim posvećenih dizajnera neumorno radi kako bi osigurao da svaki projekat bude isporučen na vreme i prema budžetu. Portfolio studia Belgravia prikazuje njihovu kreativnost, sa raznolikim spektrom projekata. Bilo da rade na potpunom renoviranju ili manjem projektu dekoracije donose isti nivo posvećenosti svakom. 

Lutak: 

Belgravia Interiors je imala zadovoljstvo da radi na projektu enterijera poslastičarnice Lutak u Beogradu i Minhenu.  Njhov tim je imao zadatak da kreira moderan ambijent koji bi oličavao suštinu prostora, a istovremeno pružao klijentima udobnu i prijatnu atmosferu. Dizajn enterijera poslastičarnice inspirisan je jedinstvenim karakterom i predstavlja moderan prostor ispunjen elegantnim namještajem i luksuznim završnim obradama. Najvažniji korak u izvođenju projekta je blisko sarađivanje sa klijentom na kreiranju koncepta dizajna kako bi zadovoljio njihove specifične potrebe i viziju. Namještaj koji su odabrali za prostor nije samo udoban već i vizuelno zadivljujući. Ponosni su što su bili dio ovog projekta i oduševljeni su pozitivnim reakcijama domaćih i stranih posjetioca.  Ovime je postastičarnica Lutak čvrsto uspostavljena kao jedna od najboljih poslastičarnica u Beogradu ali i Minhenu. 

Parfumerija: 

Još jedan od projekata na koje smo veoma ponosni jeste parfimerija Le Flores u Mostaru. Stvaranje privlačne atmosfere za ovu vrstu projekta je ključno a upotreba boja, tekstura i osvjetljenja u ovome može dodatno pomoći. Osvjetljenje je također sastavni dio enterijera jer pravo osvjetljenje može da unese ili naruši ambijent prostora. Još jedan važan aspekt za dizajn enterijera jeste raspored. Omogućavanje udobnih mjesta za sjedenje u prostoru za klijente je kako bi testirali proizvode i uzorke mirisa također je dodatna prednost. Izlaganje parfema na vizuelno privlačan način koji je istovremeno elegantan i pristupačan može povećati prodaju i opšte zadovoljstvo kupca. 

GJ54: 

Smještena u centru Beograda luksuzna nekretnina ima nenadmašan pogled na grad i nudi stanovnicima najviši kvalitet života. Ovaj stambeni objekt zamišljen je kao mala butik zgrada vrhunskog kvaliteta i estetike. Cilj je korišćenje najkvalitetnijih materijala od vrhunskih svjetskih proizvođača. Sve češće, klijenti ne očekuju samo dizajn već mnogo više – stručno savjetovanje, odabir materijala, vođenje kroz projekat, praćenje radova, komunikaciju sa majstorima, autorski nadzor. Krajnji rezultat je ono što ih i danas izdvaja, a to je hrabro kombinovanje različitih boja, materijala i tekstura. Od samog početka su težili korišćenju prirodnih materijala – kamen, puno drvo, mesing, svila, pamuk – i vjeruju da je to ono što našim enterijerima daje prepoznatljivost, osjećaj topline i luksuza.

Komentariši