You are currently viewing AXOR x Philippe Starck: umivaonici i kade za individualce

AXOR x Philippe Starck: umivaonici i kade za individualce

Kroz elegantan dizajn i posebno obrađene elmente, umivoonici i kade AXOR Suite basins and bathtub, koje je dizajnirao svetski poznati kreator Philippe Stack, unose haromoniju i lični štih u svaki enterijer kupatila.

Kroz elegantan dizajn i posebno obrađene elmente, umivoonici i kade AXOR Suite basins and bathtub, koje je dizajnirao svetski poznati kreator Philippe Starck, unose haromoniju i ličnu štih u svaki enterijer kupatila. Svaki komad ove kolekcije je napravljen od materijala SolidSurface za otpornost i dugovečnost proizvoda. Moderni izgled umivaonika i kada je ostvaren uspomoć glatkih kontura, malog radijusa i ,,mekanog“ unutrašnjeg bazena. Takođe, posebno obrađeni elementi kao što je polica na kodi ili metalni prsten oko umivaonika, omogućavaju kupcima da izraze svoju individualnost.Pravougaoni ili kružni, umivaonici AXOR Suite basins and bathtub su bezvremenski,univerzalni i elegantni zahvaljujući malom radijusu i mekanoj i glatkoj unutrašnjosti.

AXOR umivaonici mogu biti izrađeni u mat crnoj, hromiranoj ili u nekoj od poliranih ili brušenih AXOR FinishPlus završnih obrada. Nema sumnje da ovaj proizvod stvara još jednu luksuznu opciju za lični dodir u kupatilo Novi AXOR Suite umivaonici kombinuje metal i SolidSurface, a prema rečima samog Philippa Starcka, ,, kolekija je dizajnirana da traje zauvek“. AXOR Suite umivaonici imaju oblik raznovrsnih kružnih ili pravougaonih činija za pranje koje se mogu postaviti na bilo koji odgovarajući kupatilski nameštaj ili površinu. Kružni umivaonici dolaze u dve veličine, sa prečnikom od 300 mm i 400 mm. Pravougaoni umivaonici su dostupne u tri veličine: 285mm x 285 mm, 400mm x 400 mm i 600mm x 400 mm.

U elegantnom modelu AXOR Suite basins and bathtub, uz nove AXOR kade, Philippe Starck nije samo stavio naglasak na bezvremenski, univerzalni dizajn, već i na izdržljive materijale. Upotreba SolidSurface-a, izdržljive površine otporne na mrlje od prirodnih materijala i čiste akrilne smole ispunjava Starkovu tvrdnju: „Dizajnirano da traje zauvek“. Neporozan i lak za čišćenje, SolidSurface je idealan za okruženja koja zahtevaju najviše standarde higijene.

Kada, kružna na krajevima i ravna sa strane, velike je dimenzija 1900mm x 830 mm. Uz AXOR Suite basins and bathtub, nečiji omiljeni predmeti za kupanje, od knjiga do predmeta za ličnu negu, nalaze svoje mesto na opcionoj polici koja se može naručiti. Sa širokim spektrom mogućih završnih obrada, ovi elementi posebne završne obrade mogu se odabrati u koordinaciji sa svim ostalim AXOR proizvodima u kupatilu, obezbeđujuć i holistički jezik dizajna. AXOR osmišljava i proizvodi kultne predmete za luksuzna kupatila i kuhinje. Razvijeni u saradnji sa svetski poznatim dizajnerima—Filipom Starkom, Antoniom Citeriom, Žan-Mari Masoom i Barberom Osgerbijem među njima—AXOR proizvodi dolaze u različitim stilovima. Sve AXOR slavine, tuševi i pribor proizvedeni su po najvišim standardima kvaliteta. Sa stručnošć u koja se proteže daleko od samih proizvoda, AXOR inspiriše i omoguć ava arhitekte, dizajnere enterijera i publiku koja je upuć ena u dizajn.

Zajedno sa AXOR-om, oni oblikuju prostore vezane za vodu koji odražavaju jedinstvenu ličnost korisnika. Deo Hansgrohe Grupe, AXOR je napredni brend posveć en razvoju prepoznatljivih proizvoda, proizvedenih sa izvrsnošć u.

Komentariši