You are currently viewing Za samo 4 mjeseca Ana se uselila u svoj novi topli dom

Za samo 4 mjeseca Ana se uselila u svoj novi topli dom

Igrajte se s bojama, one su tu da oboje naš svijet i učine ga ljepšim

Inspirisala nas je i oduševila Anina maštovitost i fotografije koje naprosto ostavljaju bez daha. U nastavku čitajte jednu zanimljivu priču….

Recite nam nešto o sebi?

Zovem se Ana i dolazim iz malog gradića Nova Gradiška u Slavoniji. Živim sa suprugom i psom Čarlijem. Trenutno sam nezaposlena administrativna tajnica, imam 40 godina.

Opišite nam kako je sve to izgledalo?

Prije mjesec dana uselili smo se u kuću koju je prije toga bilo potrebno totalno renovirati. Budući da smo sretnici i imamo tatu i brata koji su izvrsni majstori, naravno i sve ostale vrijedne ruke u roku od 4 mjeseca uselili smo u novi dom. Naravno imamo još dosta posla ispred nas, ali ih s guštom korak po korak izvršavamo, budući da smo u svom domu, sada su “slatke muke” ispred nas. Iskreno ni sama nisam imala pojma da gajim ljubav prema uređenju interijera sve dok se nisam udala i počela živjeti u svom vlastitom domu. Tako je otprilike počelo iako je u meni duboko “čučala” neka kreativka koja nikako nije mogla naći svoj put i nisam mogla iznijeti iz sebe ono što zaista želim. Kako smo useljavali korak po korak neke moje ideje izlazile su na vidjelo, ono što sam slagala bilo je oku ugodno.

U čemu ste najviše uživali prilikom uređenja doma?

Odabirom namještaja i prvenstveno detalji u kojima sam najviše uživala složila se ta neka slagalica koja mi je bila izuzetno zanimljiva. Kod mene nema kraja, stalno se nešto budi, neke nove ideje, sitnice u kojima se posebno radujem. Volim neke stvari i da sama izrađujem, taj poriv se najčešće budi oko božićnih praznika. Sada sam još i uzbuđenija jer imam hrpu prostora da izrealiziram te svoje neke male „uradi sam“ projekte. Drvo mi je jako drago i mislim da ću se njime često zabavljati. Što se tiče namještaja ovaj put sam išla na bijelu i bež varijantu u kombinaciji s drvetom. Posebno se igram sa detaljima i tu onda pustim mašti na volju, volim boje, a trenutno su tu neka zagasita ružičasta i zelena u kombinaciji sa zlatnom, ali nije isključeno da će iskrsnuti još koja boja. Za sebe mogu reći da sam skromna i da se svakom najsitnijem detalju posebno radujem. Meni je najvažnije da slijedim svoje oko pri odabiru svega, bitno mi je da je udobno i da prostor odiše toplinom kako meni tako i drugima koji borave kod nas.  Volim da unesem dušu u svaki kutak i da se to osjeti. Jako smo društveni, često primamo goste i želimo ostaviti utisak da je naš dom svima rado otvoren. Ne slijedim nikakav poseban stil, najčešće izmiješam svega po malo. Svaki stil mi je divan tako da iz svakoga povučem po malo. Sa sigurnošću mogu reći da nisam minimalist, kod mene vrijedi ono pravilo “više je više”. Želim reći da se nitko ne treba bojati svoga izražaja kakav god bio. Bitno je da slijedite sebe i svoje zamisli. Nemojte se bojati igrati bojama, one su tu da oboje nas svijet i učine ga ljepšim.

Pogledajte galeriju:

Komentariši