You are currently viewing Pogledajte kako izgleda dom Maje Jovanović

Pogledajte kako izgleda dom Maje Jovanović

Zovem se Maja Jovanović, imam 36 godina, mama sam jednog dečaka i jedne devojčice.  Živim u Jagodini i zaposlena sam u Domu zdravlja. Za sebe mislim da sam vredna i poštena, a moji prijatelji kažu da sam jako pozitivna, vedra i kreativna osoba. Pre svega volim minimalizam i jasne crte u enterijeru. Nešto što bih izdvojila jeste bela boja koja je prisutna u mom domu.  Uglavnom je sve moja zamisao,  naravno da volim da pronađem inspiraciju na pinteresu kao i u časopisima enterijera. Stilove koje volim da vidim a i da primenim su kombinacija rusticnog i modernog.

Maja Jovanović

Oduvek sam volela uređivanje,stalno sam pratila strane kanale i listala novine o uređivanju , a želja mi se ispunila onog trenutka kada smo kupili nas stan pa sam tada mogla svoje želje i da realizujem. Vodim se srcem pa tako i sređujem naš dom (koji još uvek nije završen) , bitno mi je da se svi osećaju prijatno i da svaki ukućanin ima svoj lični pečat u našem domu. Osim toga jako mi je bitna funkcionalnost i organizacija.

Detaljista sam kako u poslu tako i u domu pa sami tim smatram da detalji igraju veliku ulogu , jedinstveni ,unikatni detalji imaju poseban značaj za samo uređenje. Volim sezonski da menjam detalje i u tome uzivam.  Posebna ljubav i ono što me jako čini srecnom jeste sveže cveće koga možete videti u mom domu gotovo svakodnevno.  Jako je važno da se u svom domu osećamo prijatno i opuštajuće ,da izgradimo našu oazu mira i zadovoljstva. To je mesto gde stvaramo najlepše uspomene, gde se dešavaju bitni trenuci tako da je dom osetljiva tvrđava koju trebamo ljubomorno čuvati.

Dečija soba je takodje posebno mesto u našem domu, gde ulažem dosta vremena i truda da sve bude kako treba. Trudim se da svaki deo bude prilagođen njihovim potrebama, pa tako i osluškujem njihove želje. To je deo stana gde se najviše smejemo, gde je dozvoljeno apsolutno sve i gde kreativnost nema kraja. Ostao nam je još jedan deo koji uskoro treba biti završen kako bi se zaokružila celokupna slika.  Velikih planova nemam, očekuje nas završetak sitnih delova stana koji čekaju svoje vreme. Budete svoji, osluškujte svoje srce, uživajte dok stvarate svoj dom neka vam to bude zadovoljstvo i užitak . Na kraju je jedino bitno da ste srećni i ispunjeni u svom domu.

Komentariši