You are currently viewing Otvoren najveći sajam namještaja: 7 Međunarodni sajam namještaja i uređenja enterijera SARAJEVO 4 WALLS

Otvoren najveći sajam namještaja: 7 Međunarodni sajam namještaja i uređenja enterijera SARAJEVO 4 WALLS

Danas je u Sarajevu otvoren najveći sajam namještaja 7. Međunarodni sajam namještaja i uređenja enterijera pod nazivom “Sarajevo4Walls – S4W 2024”.

Ovaj događaj se održava u kompleksu Olimpijske dvorane Zetra. Trajat će od 25. do 28. Aprila 2024. godine i predstaviti ponudu cijeledrvne industrije – od primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda i uređenja enterijera. Posjetitelji će u naredna četiri dana, koliko traje sajam, imati priliku vidjeti preko 60 kompanija koje dolaze iz Bosne i Hercegovine kao i nekoliko država regije i Evrope. Sajam će ugostiti renomirane kompanije, ali i nove kompanije koje svjedoče o tome da je “Sarajevo4Walls” postao jedan od najvažnijih sajamskih centara u regiji za proizvodnju i plasman namještaja na domaće i ino tržište. Organizatori ovog sajma ističu kako je ovo izuzetno važan događaj za promociju i predstavljanje djelatnosti drvne industrije Bosne i Hercegovine, kao i uređenja enterijera. Sajam će pružiti priliku da se prikažu najnoviji trendovi i proizvodi u ovoj oblasti te da se uspostavi kontakt između proizvođača i kupaca. Ovaj sajam je i posebno važan kako za našu državu Bosnu i Hercegovinu, grad Sarajevo, tako i za regiju, s obzirom na to da će preko 60 kompanija iz nekoliko država predstaviti svoje proizvode, što će povećati vidljivost i promovirati domaće, ali i regionalne proizvođače.

Foto by Mirnes Mašić

Uz to, sajam će omogućiti i razmjenu iskustava između proizvođača i stručnjaka iz ove oblasti, te doprinijeti daljnjem razvoju drvne industrije.

Uz prezentaciju najnovijih proizvoda, organizatori sajma “Sarajevo4Walls”, agencije PROFI TEAM i SPIRITUS iz Sarajeva, ostaju vjerne svojoj humanitarnoj misiji, te će se dio sredstava od ulaznica proslijediti u humanitarne svrhe, kao i svih prethodnih godina.

Ovom prilikom, organizatori sajma pozivaju sve zainteresirane da posjete sajam, upoznaju se sa najnovijim trendovima u proizvodnji namještaja te iskoriste priliku za kupovinu uz velike popuste.

“Pridružite nam se i budite dio humanitarne akcije, kupovinom ulaznice za sajam u iznosu od 2,00 KM”, poručuju.

Radno vrijeme sajma

  • Od četvrtka do subote u periodu od 10:30 do 19:30 sati.
  • U nedjelju, kada je i posljednji dan sajma, od 10:30 do 17:00 sati

Organizatori sajma, agencije PROFI TEAM i SPIRITUS se zahvaljuju Ministarstvu privrede Kantona Sarajevo, kompaniji ZIRAAT BANK BH kao partneru sajma, svim medijskim partnerima koji su dali veliki doprinos promociji sajma, kao i svim izlagačima koji su dio ovog jedinstvenog regionalnog događaja.

Komentariši