You are currently viewing Nedeljko Vasić: Komad namještaja od punog drveta je nešto što se sigurno može naći u mom domu

Nedeljko Vasić: Komad namještaja od punog drveta je nešto što se sigurno može naći u mom domu

 Komad namještaja od punog drveta je nešto što se sigurno može naći u mom domu jer stvara toplu i prijatnu atmosferu.

Kvalitetan namještaj po mjeri često zadržava ili čak povećava svoju vrijednost tokom vremena. To je investicija u vaš dom koja će vam donijeti korist i funkcionalnost, ali i dodati vrijednost vašoj imovini. U nastavku je intervju sa Nedeljkom Vasićem koji upravo stvara takav namještaj.

Intervju: Nedeljko Vasić

Recite nam nešto o sebi?

Odmah na početku želeo bih da pozdravim vaše čitaoce i da se kratko predstavim. Moje ime je Nedeljko Vasić. Imam 29 godina, oženjen sam, od pre 8 meseci i tata. Osnivač sam i direktor firme Enterijer Dela, koja se bavi izradom i projektovanjem enterijera. 

Predstavite nam Vaš studio i ono što radite?

Na ovo pitanje pokušaću da objasnim ko smo mi, čime se bavimo i čemu stremimo. Enterijer Dela je firma koja se bavi izradom i projektovanjem enterijera i nameštaja po meri. Od 2019. godine počinjemo sa opremanjem enterijera kako u Srbiji, tako i u ostalim zemljama, sa ciljem da stvorimo prostor u kojem ćete zaista uživati. Tokom ovih nekoliko godina razvili smo sistem, gde se prvenstveno upoznajemo sa vašim potrebama i željama, estetikom i stilom koji želite da unesete u prostor koji opremate, a nakon toga dajemo savete i nudimo rešenja kako bismo došli do konaćnog cilja.

Otkuda Vas u ovome poslu i otkud ljubav prema istom? 

Priča počinje tako što su se moj deda, a potom i moj otac bavili izradom nameštaja i stolarije. Tako da sam još kao dečak došao u kontakt sa ovim poslom. Posle godina poslovanja, ta priča se završila, ali moje interesovanje za ovaj posao nije prestalo. Tako odlučujem da pre 4 godine pokrenem svoju priču. 

Koji su najveći izazovi Vašeg posla?

Ovaj posao je specifičan, zahteva veliku organizaciju, strpljenje, pedantnost. Upravo su to neki od najvećih izazova. Moram da kažem da je ključ u dobroj organizaciji i da bez toga moj tim i ja ne bismo uspeli uspešno da završimo sve dosadašnje projekte . Naravno, ništa bez pravih ljudi! Sa pojavom veštačke inteligencije kompjuteri i roboti odradjuju veliki deo posla, a negde i sav posao. Medjutim, kod nas to nije slučaj. Bez dobrog majstora nije moguće napraviti lep i kvalitetan nameštaj i montirati ga.

Šta Vas inspiriše i na koji način dolaze ideje za uređenje?

Inspirišu nas zadovoljni klijenti i preporuke. Ovo nije ona fraza koju možete čuti od svakog preduzetnika. Zaista je tako i time se ponosimo, iako smo mlada firma. Ideje dolaze sa različitih strana, ali najviše u razgovoru i priči sa klijentima.

Na koji način dolazite do klijenata?

Rekao bih da su 50% preporuke, a 50% dobar marketing na društvenim mrežama. Za to je zaslužna moja supruga koja od samog početka vodi i kreira sadržaj. Na našem Instagram profilu (@enterijerdela) možete pogledati korisne i interesante video snimke, kao i slike projekata koje smo radili. 

Koji stil uređenja Vam je najdraži? 

Na ovo pitanje nemam konkretan odgovor. Stil uredjenja koji se meni lično dopada je zapravo mešavina više stilova. Komad nameštaja od punog drveta je nešto što se sigurno može naći u mom domu jer stvara toplu i prijatnu atmosferu.

Šta biste poručili našim čitateljima?

Biće mi drago ako sam bar jednu osobu motivisao ovim intervjuom da vredno i kvalitetno radi i da ne odustaje od svog cilja. S obzirom da je posao nešto na šta na šta trošimo najveći broj sati u svom životu (nakon spavanja), pronadjite smisao u tome, čak i kada se čini da ga nema.

Komentariši