You are currently viewing Ivana preferira prirodne i zemljane boje u domu

Ivana preferira prirodne i zemljane boje u domu

Home tim imao je priliku razgovarati sa Ivanom Simunovic, na instrgramu je možete pronaći na profilu @ivana9877. Fotografije savršeno uređenog enterijera i eksterijera sa inspirativnim detaljima inspirisale su mnoge. Detalji čine dom, a Ivana nam je otkrila svoju čaroliju. U nastavku teksta pogledajte fotografije. 

Otkrijte nam ko se krije iza instagram profila @ivana9877?

Zovem se Ivana. Imam 32 godine. Po zanimanju sam hotelijersko-turistički tehničar. Živim u prelijepom gradu Jajcu, koji je jedinstven po vodopadu u samom centru grada. U braku sam trinaest godina i majka sam tri djevojčice. Slobodno vrijeme volim provoditi u prirodi.   Također uživam u  pravljenju kolače. Veliki sam ljubitelj kave i toplih napitaka, na taj način volim sebi ugoditi i opustiti se od svakodnevnice.

Recite nam kako su izgledali Vaši počeci?

Što se tiče uređenja doma moji počeci nekako tek počinju malo po malo… Kao što sam navela, u svoju kuću smo se uselili prije trinaest godina. Bila sam relativno mlada i uređenju doma nisam davala puno pažnje. Djeca su bila mala i oni su mi bili prioritet. Kako su one odrasle, tako se javila i moja želja za promjenama u domu. Sada imam više slobodnog vremena da svoje ideje provedem u djelo.

Koja je Vaša najveća inspiracija prilikom uređenja enterijera?

Inspiraciju najviše pronalazim na društvenim mrežama i na pinteresu. A kako u zadnje vrijeme cijene svega rastu tako me i to motiviše da sama napravim neke diy projekte i nekim starim detaljima dam novo ruho. Naš grad je relativno bogat prirodnim materijalima kao što je kamen. Tako da nam je to bila vodilja u uređenju okućnice i terase. Kamen koji smo koristili je plivit, sviđa mi se zbog toga što je prirodan, a i boja odgovara mojim kriterijama. Volim prirodne i zemljane boje tako da će mi to biti vodilja i za renoviranje doma kojeg planiramo uskoro.

Otkrijte nam koji stil najviše preferirate prilikom uređenja svog doma? 

Što se stila tiče, nisam još uvijek precizirala koji mi se najviše dopada, ali retro mi je među favoritima. U zadnje vrijeme jako mi se sviđa kombinovati drvo dekora u domu. Za sada pokušavam da u već stvoren enterijer unesem novi i sviježi duh. Volim dekorisati u zavisnosti od godišnjih doba, to mi dođe poput terapije, jer na taj način izlazi iz mene ono najbolje. Ponekad i sama sebe iznenadim konačnim rezultatom. Sitnice čine dom, a dom nije sitnica. 

Komentariši