You are currently viewing Dragana Sokorevac: Drvo unosi toplinu u dom i nikad ne izlazi iz trenda

Dragana Sokorevac: Drvo unosi toplinu u dom i nikad ne izlazi iz trenda

Moj dom održava toplinu, karakter, detalje te opuštajuću atmosferu

Piše: Dragana Sokorevac

 Dragana Sokrovec je majka troje djece. Živi u Varaždinu. Draganinu kratku priču o njenom domu pročitajte u nastavku

Ljubav prema uređenju rodila se prije šest godina kada smo suprug i ja adaptirali svoju drugu po redu kuću u kojoj sad živimo. Moj dom održava toplinu, karakter, detalji te opuštajuću atmosferu. Volim miješane stilove nešto poput farmerskog i modernog stila jednostavnih linija. Volim da mi je dom čist, uredan i uvijek se sve posprema na svoje mjesto. Obožavam cvijeće i mora biti u svakoj prostoriji, jer cvijećem unosimo tu svježinu prirode u naš dom.

U mom domu prevladavaju prirodni materijali, a najviše drvo i sve što je drvenog izgleda. Smatram da  drvo unosi toplinu u dom i nikad ne izlazi iz trenda. Volim popratiti i gledati sve sto se tiče uređenja interijera, ali ne držim se slijepo trendova već uredim svoj dom po svom.

Jako volim izrađivati sama DIY projekte i stvari (u nekima mi pripomogne suprug) te u domu imam 60 posto detalja koje smo suprug i ja sami izradili.

Često volim mijenjati stvari jer i samo mali jednostavan detalj promjeni i osvježi cijeli izgled prostorije. Ne volim imati što netko već ima. Uvijek želim imati drugačije.

Inspiracija dođe sama od sebe i jednostavno se treba prepustiti i imati hrabrosti da učinite nešto što nitko nema, a vi želite iako to odskače od načina onog što drugi imaju i što je u trendu.

Dom nije samo projekt koji izgradimo od raznih materijala, već dom smo mi sami koji ga čine da bude dio nas.

Komentariši